Politie zoekt twee woningovervallers

Normal 2014 12 04 14h33m58
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar twee overvallers die op zondagochtend 24 oktober, een bewoner aan het Alexine Tinnepad overvielen. De bewoner raakte hierbij gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 02.00 uur kreeg de politie een melding van een overval. Het slachtoffer werd op de kruising van het Jean Monnetpad met de Monsterseweg op de grond aangetroffen. Het slachtoffer verklaarde dat hij voor zijn woning aan het Alexine Tinnepad door twee personen werd opgewacht. De twee overvallers duwden de bewoner zijn woning binnen en werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing en rechercheurs hebben afgelopen nacht uitgebreid onderzoek gedaan. In de loop van de dag zal een uitgebreid buurtonderzoek plaats vinden. Op dit moment is het nog onduidelijk of er spullen zijn weggenomen.

Getuigen
Heeft u rond 02.00 uur in de buurt van het Alexine Tinnepad in Den Haag iets verdachts gezien? Heeft u een camera in die buurt of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw informatie ook kwijt via het onderstaande tipformulier

Dit artikel verscheen eerst op Den-Haag.nu

Adverteren op RijswijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RijswijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rijswijk
20:41

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief