Dansshow 'Soy de Cuba: Viva la Vida!' keert terug naar Rijswijkse Schouwburg

3 maanden geleden gepubliceerd

De dansshow ‘Soy de Cuba: Viva la Vida!’ zal op 15 maart om 20.00 uur te zien zijn in de Rijswijkse Schouwburg. Na een succesvolle eerste show in Nederland, keert de dansshow nu terug en belooft het publiek opnieuw mee te nemen op een onvergetelijke reis naar het hart van Cuba.

Verscheidenheid aan dansstijlen

De show biedt een breed scala aan dansstijlen. Naast klassieke Cubaanse dansstijlen zoals Mambo, Rumba en Cha Cha Cha, zullen er ook modernere Cubaanse ritmes te zien zijn, zoals Reggaeton en Salsa.

Een liefdesverhaal vol passie

‘Soy de Cuba: Viva La Vida!’ vertelt het verhaal van een intense liefde die omslaat in rivaliteit. Het publiek wordt door middel van een zeskoppige live band, indrukwekkend ensemble, gepassioneerde choreografieën en authentieke filmbeelden meegenomen in het bruisende leven van Havana.

Salsa afterparty

Na de show is er een salsa party voor de toeschouwers, waar ze verder kunnen genieten van de Caribische muziek en dans. Het belooft een avond te worden vol non-stop multimedia entertainment. Mis deze kans niet om de levendige Cubaanse cultuur te ervaren.