Overval avondwinkel Haagweg in Rijswijk

Normal mouw nieuwe uniform politie

Op de Haagweg is Tweede Kerstdag omstreeks 17.30 uur een avondwinkel overvallen door een nog onbekende man. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De man kwam omstreeks 17.30 uur de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een steekvoorwerp. Hij verliet met een geldbedrag de winkel en liep vervolgens weg in de richting van de Herenstraat. De overvaller wordt beschreven als een getinte man tussen 30 en 40 jaar oud. Hij was gekleed in een grijze/beige hoodie met daaronder een donkere jeans. Hij droeg een zwarte jas tot op de heupen en bootschoenen. Op zijn gezicht had hij een wit mondkapje.

Iets gezien?

Heeft u Tweede Kerstdag rond 17.30 uur iets gezien in de omgeving van de Haagweg dat met deze overval te maken kan hebben of heeft u anderszins informatie die kan helpen de overvaller te identificeren? Dan komt de districtsrecherche graag met u in contact via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Adverteren op RijswijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RijswijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rijswijk
09:14

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief