Getuigen gezocht overval tankstation J.C. van Markenlaan in Rijswijk

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Drie nog onbekende mannen overvielen zondagochtend 1 november rond 04.45 uur een tankstation aan de J.C. van Markenlaan. Hierbij raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Op het moment van de overval stond een medewerker in het tankstation in een afgesloten ruimte voorraad bij te vullen. Een drietal mannen kwam binnen en bedreigden de medewerker met een mes en vuurwapen en eiste geld. De verdachten probeerden met geweld toegang te krijgen tot de ruimte waar de medewerker zich bevond. Toen dit niet lukte gingen zij er zonder buit vandoor in de richting van de Prinses Beatrixlaan ( winkelcentrum de Boogaard).

Signalement daders

  • Verdachte 1: lengte ca. 1.70 m, blanke huidskleur en gekleed in een zwarte jas met capuchon en een grijze joggingsbroek. Ook droeg hij witte sneakers en een blauwe pet.
  • Verdachte 2: lengte ca. 1.60 m, zwarte kleding en witte sneakers
  • Verdachte 3: lengte ca. 1.70 m, zwarte jas en een blauwe spijkerbroek. Tevens droeg deze verdachte een bivakmuts.

Alle verdachten hadden een slank sportief figuur.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000. Indien u over beelden beschikt, deel deze dan met ons.

Een overval op een winkel, tankstation, taxi of geldauto is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd, laten overvallers zich niet zien. Op politie.nl staan een aantal maatregelen die de veiligheid van een onderneming kunnen vergroten.

Adverteren op RijswijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RijswijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rijswijk
09:07

18° C

Bewolkt

0.89 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief